Hulp bij WordPress

Het onderhoud van WordPress is iets wat ik het dagelijks doe. Daarbij komt dat ik elke dag vragen binnen krijg, van klanten maar ook van mensen die naar mij doorgestuurd worden of die mij vinden via Google of Facebook. Ik ben een rasechte probleemoplosser. Soms is het lastig, maar juist dan wordt ik uitgedaagd. Vaak heb ik ook direct door wat er aan de hand is en kan ik de vraagsteller meteen tevredenstellen en de website weer op orde brengen.

Voor mensen die vaker mijn hulp willen kunnen inroepen heb ik een strippenkaart. Deze kun je inzetten voor elke vraag of probleem die je tegenkomt.

Strippenkaarten

De tijd die je inkoopt via strippenkaarten blijft onbeperkt geldig.
Op het moment dat je hulp nodig hebt zet ik de teller aan en stop weer wanneer ik klaar ben. Elke minuut wordt zo volledig besteed.

Je kunt verschillende types kiezen.:

3 uur – 219,00
5 uur – 359,00
8 uur – 559,00
10 uur – 669,00

Deze prijzen zijn exclusief BTW
Neem contact met mij op of bestel direct.

Werken met WordPress is makkelijk

Dit zegt iedereen, maar klopt het ook? Omdat er zoveel mogelijk is, is het soms lastig om de juiste plugins te selecteren. Om je idee naar een werkende website te vertalen is vaak een hele puzzel. Sinds ik WordPress websites bouw (vanaf 2007) heb ik al zoveel mensen gezien die met hun handen in het haar zitten omdat het niet lukt om bijvoorbeeld afbeeldingen goed te krijgen of dat ze niet weten wat ze moeten met updates. Of omdat hun site is gehackt. Of omdat hij is super traag is geworden. Voor hen is WordPress helemaal niet makkelijk.

Ik wil dit taboe doorbreken. Het is mijn missie om het leven van mensen die met WordPress werken makkelijker te maken. Daar zijn al mijn diensten op gericht. Dat begint al bij het maken van de website. Alles moet kloppen en makkelijk te vinden zijn. Waar het complexer is maak ik een instructievideo. Ik blijf niet in algemeenheden hangen, maar geef specifieke informatie die relevant is voor de betreffende website. Ik houd ervan om mensen te helpen en doe dat vaak binnen een dag.

Via een onderhoudsabonnement neem ik de technische kant uit handen. Onderhoud is nodig, omdat er heel vaak updates zijn van WordPress en plugins. Omdat WordPress open source is kunnen hackers makkelijk de kwetsbaarheden opsporen en gebruiken om in te breken. Omdat veel mensen updaten eng vinden of gewoon niet elke dag op hun website vertoeven is een WordPress onderhoudscontract ideaal. Geen zorgen of crashende websites meer.

Totaal: € -