Over mij

Addy Vader van DainamicsOp 1 januari 2007 heb ik mijn bedrijf gestart onder de naam Dainamics Web & Weefsel. In de begintijd was ik naast het bouwen van websites nog werkzaam voor de kledingbranche, voornamelijk vermaakwerk. Ik ben opgeleid tot coupeuse in een tijd waarin internet alleen nog maar werd gebruikt door het Amerikaanse leger.

Na jaren achter de naaimachine te hebben gezeten werd de aantrekkingskracht van de computer steeds groter. Ik besloot om een cursus webdesign te gaan volgen en kwam al snel tot de ontdekking dat er veel overeenkomsten zijn tussen kleding maken en websites maken. Het grote verschil is dat wanneer je iets verknipt je het niet meer kan herstellen, maar als je een fout in een website maakt dit keer op keer gewijzigd kan worden totdat je 100% tevreden bent.
De overeenkomsten zijn voor mij dat ik bezig ben met het maken van een uniek product, bezig met kleur en vorm die precies bij de klant passen. Creatieve en technische vaardigheden wisselen elkaar af. Het is heerlijk om elke dag weer resultaat te zien van je werk.

Ik heb me vanaf het begin toegelegd op het werken met WordPress. Omdat het internet constant in ontwikkeling is en de wensen en mogelijkheden schier oneindig zijn, blijf ik de actualiteiten volgen. De WordPress community is groot en fijn. Je leert van elkaar, er is onderling respect en voelt als één grote familie.

Na een aantal jaren het naai- en het webdesignwerk te hebben gecombineerd besloot ik om me alleen nog aan webdesign te wijden. Het webdesignwerk breidde zich namelijk steeds verder uit waardoor het lastig werd om deadlines te halen. Bovendien vond ik het wereldwijde web veel leuker en spannender dan achter de naaimachine zitten. Ik veranderde mijn bedrijfsnaam in Dainamics Webdesign en liet een logo maken.

Inmiddels ligt die tijd alweer mijlenver achter mij en ben ik van het maken van website bijna volledig overgestapt op het onderhoud en optimaliseren van WordPress websites. Ook daarin haal ik veel voldoening. Mijn diensten heb ik hier volledig op afgestemd. Met onderhoudsabonnementen, hosting en support. Bijkomend voordeel is dat Google ook gek is op websites die schoon, netjes en snel zijn. Maar het fijnste is dat ik mijn klanten hiermee kan helpen zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid en werking van hun website.