Gratis video "Hoger in Google"
pijler hoger in Google

Krijg jij genoeg klanten via je website?

Ben je tevreden met het aantal klanten dat je krijgt via je website? Gefeliciteerd! Ga snel verder met geld verdienen.

Ben je niet tevreden? Dan zit je hier helemaal goed. Ik heb voor jou een video gemaakt waarin ik uitleg hoe Google werkt en wat wel en niet aan te raden is. Ik geef je de sleutel tot het geheim om hoger in Google te komen. Hierdoor leer je anders te kijken naar je website waardoor deze veel beter voor je gaat werken.

Wil jij weten welke sleutel dit is? Schrijf je dan in om de video te ontvangen.

Wat leer je in de video?

  • Hoe je meer bezoekers krijgt op je website
  • Wat je vooral niet moet doen om door Google afgestraft te worden
  • Dat er maar één ding belangrijk is bij alles wat je doet

Wil je dat je website voor jou gaat werken dan zul je daar meer aandacht aan moeten besteden. Na het bekijken van de video weet je precies waar je aandacht naar uit moet gaan.

pijler hoger in Google

Vul je gegevens in en ontvang de gratis video “Hoger in Google”

Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je regelmatig tips over het optimaliseren van je website.

Addy Vader van Dainamics

Over Addy Vader

Sinds 2007 heb ik meer dan 100 websites in WordPress gemaakt. Eerlijk gezegd ben ik de tel kwijt geraakt. SEO heeft daarbij altijd een grote rol gespeeld. Elke website die ik opleverde, heb ik volgens de op dat moment geldende regels voor SEO-vriendelijkheid gemaakt. In de loop van de tijd zijn die regels regelmatig veranderd. Ik heb nog meegemaakt dat je tot wel 20 zoekwoorden moest bedenken per pagina en moest zorgen dat allerlei zoekmachines de website gingen indexeren. Het hierin wegwijs maken van mijn klanten is altijd onderdeel van mijn werk geweest. Omdat ik alle ontwikkelingen op de voet volg en onlangs nog een training heb gevolgd, kun je zeggen dat ik een expert ben geworden op het gebied van SEO.

Ik heb al vaak uitleg gegeven over allerlei aspecten van SEO en ik vind het superleuk om al mijn kennis te delen. Nadat ik een presentatie had gegeven over dit onderwerp had ik zoveel materiaal dat ik daar meer mee wilde doen. Daarom heb ik voor jou deze video gemaakt. In deze video vertel ik welke aspecten belangrijk zijn voor het optimaliseren van je website.

Over Addy Vader

Sinds 2007 heb ik meer dan 100 websites in WordPress gemaakt. Eerlijk gezegd ben ik de tel kwijt geraakt. SEO heeft daarbij altijd een grote rol gespeeld. Elke website die ik opleverde, heb ik volgens de op dat moment geldende regels voor SEO-vriendelijkheid gemaakt. In de loop van de tijd zijn die regels regelmatig veranderd. Ik heb nog meegemaakt dat je tot wel 20 zoekwoorden moest bedenken per pagina en moest zorgen dat allerlei zoekmachines de website gingen indexeren. Het hierin wegwijs maken van mijn klanten is altijd onderdeel van mijn werk geweest. Omdat ik alle ontwikkelingen op de voet volg en onlangs nog een training heb gevolgd, kun je zeggen dat ik een expert ben geworden op het gebied van SEO.

Ik heb al vaak uitleg gegeven over allerlei aspecten van SEO en ik vind het superleuk om al mijn kennis te delen. Nadat ik een presentatie had gegeven over dit onderwerp had ik zoveel materiaal dat ik daar meer mee wilde doen. Daarom heb ik voor jou deze video gemaakt. In deze video vertel ik welke aspecten belangrijk zijn voor het optimaliseren van je website.

Addy Vader van Dainamics

Vul je gegevens in en ontvang de gratis video “Hoger in Google”

Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je regelmatig tips over het optimaliseren van je website.