Ook jouw website kan hoger scoren in Google

Het doel van je website is om je diensten aan te bieden en een gestage stroom aan klanten te trekken. In de praktijk zie ik dat dit heel vaak niet gebeurt. Dat is ontzettend jammer. De kennis om wel op pagina 1 te komen als je zoekt met de relevante zoekwoorden ontbreekt bij veel mensen. De beste producten en de mooiste diensten blijven onzichtbaar op het wereldwijde web.

Het SEO Stappenplan

Om ervoor te zorgen dat jouw site wél gevonden gaat worden heb ik een  training gemaakt van 3 video’s waarin ik alle mogelijke aspecten behandel en uitdiep. Hiervoor heb ik het “Het SEO Stappenplan” ontwikkeld. Met het stappenplan, waarvan je ook een PDF ontvangt, kun je zelf aan de slag om je website te optimaliseren. De hoofdonderwerpen van de video’s zijn: Links, Content en Techniek. Ik noem deze: de 3 pijlers. Voor elke pijler is er een stappenplan. Daarbij wordt steeds duidelijker wat de sleutel is en leer je deze sleutel keer op keer toe te passen.

Eindelijk hoef ik niet meer alle stukjes over SEO bij elkaar te schrapen op internet. De training van Addy bevat alles en is stap voor stap te implementeren.

Als ik iets niet begrijp stel ik mijn vraag in de speciale facebookgroep. Ik vind het echt een hele goede training!

De website van onze vereniging is dankzij de training “Hoger in Google” in korte tijd van pagina 3 naar pagina 1 gestegen. Dit terwijl ik nog niet eens klaar ben met optimaliseren. De training is een compacte verzameling van aktuele, praktische en doeltreffende adviezen. Je moet de adviezen natuurlijk nog wel opvolgen, maar met deze video’s is dat niet moeilijk. Zeer dankbaar en blij dus dat we deze training hebben laten komen.

Jaap TheuniszJaap Theunisz, Spaardam Chi

Perfecte samenwerking met Google

Alle stappen zijn er op gericht om je website te optimaliseren voor je ideale bezoeker of klant. En dat is precies wat Google wil, de bezoeker op zijn of haar wenken bedienen. Zo krijg je een perfecte samenwerking: De zoeker verlangt van Google optimaal resultaat. Google wil dat resultaat graag bieden, zodat de kans groter is dat je op advertenties klikt (win-win). Het algoritme is zo afgesteld dat de meest relevante websites altijd op de eerst pagina van de zoekresultaten komt te staan.

Inhoud van de training “Hoger in Google”

Bij elke video’s ontvang je een PDF met screenshots, informatie, testtools en opdrachten, zodat je zelf aan de slag kunt gaan om je website te optimaliseren. Zodra je de training hebt aangeschaft krijg je de link naar de eerste video in je mailbox. De volgende e-mails volgen steeds na 7 dagen. Als je alle relevante tips opvolgt is je website binnen 4 weken geoptimaliseerd. Daardoor zal je website na verloop van tijd zeker hoger gaan scoren in Google.

Week 1
Titel: Links

 • Interne – en uitgaande links
 • Wat is een ankertekst
 • Hoe en wanneer openen in een nieuw venster
 • Back links en Deep links
 • Niet werkende links
 • Broken links checken
 • Affiliatie links

Week 2
Titel: Content stappenplan

 • Kopteksten
 • Goede zinnen
 • Afbeeldingen
 • Links
 • Lijsten
 • Knoppen
 • Blogs
 • Dienstenpagina’s
 • Over mij pagina
 • Social media
 • Duplicate content
 • Pagina niet gevonden
 • Video
 • meta Keywords
 • meta Titel
 • meta Omschrijving

Week 3
Titel: Techniek

 • Laadsnelheid
 • Responsiveness
 • Schone code
 • Updates
 • PHP-versie
 • SSL-certificaat
 • Google services
 • Het belang van onderhoud

Door je uitleg krijg ik gelijk ideeën over wat er beter kan en dat is eigenlijk best eenvoudig te realiseren. En door dat eerste stapje, bijvoorbeeld de eerste link er in zetten die verwijst naar een andere site, zal ik in de toekomst sneller bedenken wanneer dat weer kan worden toegepast.

Yvonne KroonYvonne Kroon, Kroontours

Blijvend waardevol

De informatie die je krijgt is solide en blijft zijn waarde behouden, ook wanneer Google zijn algoritmes weer aanpast. Dan moet je misschien het slot even oliën maar de sleutel zal altijd blijven passen. De aanpassingen die je gaat doen op je website zijn namelijk tijdloos en gebaseerd op het verbeteren van alle denkbare onderdelen op je website.

Ga zelf aan de slag om de vindbaarheid van je website te vergroten en trek nieuwe klanten aan.

Door het volgen van deze praktische training verbeter jij je website zodat deze gaandeweg steeds beter scoort in Google en zo meer bezoekers én klanten oplevert. Hierdoor zal je naamsbekendheid en omzet toenemen. Het gaat je mega veel opleveren en zal de relatie met je website en blijvend veranderen!

Nuttig en interessant!

Aeilko Venema, LO41 Records

Dit is wat je krijgt

 • Per les 1 video en 1 PDF-handleiding
 • Levenslang toegang tot dit lesmateriaal
 • Tools om je site te beoordelen
 • Toegang tot een besloten Facbookgroep
 • Mijn antwoord op jouw vragen

De lessen worden regelmatig geüpdate. Je krijgt daarvan bericht.

Addy Vader van Dainamics

Over Addy Vader

Sinds 2007 heb ik meer dan 100 websites in WordPress gemaakt. Eerlijk gezegd ben ik de tel kwijt geraakt. SEO heeft daarbij altijd een grote rol gespeeld. Elke website die ik opleverde, heb ik volgens de op dat moment geldende regels voor SEO-vriendelijkheid gemaakt. In de loop van de tijd zijn die regels regelmatig veranderd. Ik heb nog meegemaakt dat je tot wel 20 zoekwoorden moest bedenken per pagina en moest zorgen dat allerlei zoekmachines de website gingen indexeren. Het hierin wegwijs maken van mijn klanten is altijd onderdeel van mijn werk geweest. Omdat ik alle ontwikkelingen op de voet volg en onlangs nog een training heb gevolgd, kun je zeggen dat ik een expert ben geworden op het gebied van SEO.

Ik heb al vaak uitleg gegeven over allerlei aspecten van SEO en ik vind het superleuk om al mijn kennis te delen. Nadat ik een presentatie had gegeven over dit onderwerp had ik zoveel materiaal dat ik daar meer mee wilde doen. Daarom heb ik voor jou deze video gemaakt. In deze video vertel ik welke aspecten belangrijk zijn voor het optimaliseren van je website.

Over Addy Vader

Sinds 2007 heb ik meer dan 100 websites in WordPress gemaakt. Eerlijk gezegd ben ik de tel kwijt geraakt. SEO heeft daarbij altijd een grote rol gespeeld. Elke website die ik opleverde, heb ik volgens de op dat moment geldende regels voor SEO-vriendelijkheid gemaakt. In de loop van de tijd zijn die regels regelmatig veranderd. Ik heb nog meegemaakt dat je tot wel 20 zoekwoorden moest bedenken per pagina en moest zorgen dat allerlei zoekmachines de website gingen indexeren. Het hierin wegwijs maken van mijn klanten is altijd onderdeel van mijn werk geweest. Omdat ik alle ontwikkelingen op de voet volg en onlangs nog een training heb gevolgd, kun je zeggen dat ik een expert ben geworden op het gebied van SEO.

Ik heb al vaak uitleg gegeven over allerlei aspecten van SEO en ik vind het superleuk om al mijn kennis te delen. Nadat ik een presentatie had gegeven over dit onderwerp had ik zoveel materiaal dat ik daar meer mee wilde doen. Daarom heb ik voor jou deze video gemaakt. In deze video vertel ik welke aspecten belangrijk zijn voor het optimaliseren van je website.

Addy Vader van Dainamics